QLIVING
Topprodukter
- til bundpris
Hurtig Levering
- normalt 1 -3 dage
Fri Fragt
- ved køb over 800 DKK
Topprodukter - til bundpris
Hurtig Levering - normalt 1 -3 dage
Fri Fragt - ved køb over 800 DKK
 x 

Der er intet i kurven. Se vores supertilbud for inspiration :)

qliving.com - bedste helseprodukter til lave priser

1412774825_qlivingandavivirandaloeandveraandkosttilskudand1000x.jpg

Avivir Aloe Vera Kosttilskud - 60 kapsler

Vegetabilske Aloe Vera kapsler fra Avivir. Perfekt til rejsen, arbejdet eller hvis du ikke kan li' at drikke aloe vera.
Normal: 220,00 kr
Spar: -30,00 kr
190,00 kr
Description

Vegetabilske Aloe Vera kapsler fra Avivir. Perfekt til når man rejser, er på arbejde eller hvis man ikke kan lide at drikke aloe vera. Man behøver desuden ikke at have plads i køleskabet!

Indhold af Aloe Vera pr. daglig dosis: 2 kapsler (150 mg) - svarende til 30 g Aloe Vera bladgel, 3 kapsler (225 mg) - svarende til 45 g Aloe Vera bladgel. Mængden af de aktive stoffer i 1 kapsel er nøjagtig det samme som 15 ml Avivir drikke aloe vera.

Anbefalet dosis til voksne: 1 kapsel 2-3 gange daglig ca. 15 min. før hovedmåltid.

Indeholder Aloe Vera med højt indhold af Acemannan, udvundet af bladgelen fra friske og sunde Aloe Vera planter (Aloe Vera L. også kaldet Aloe Barbadensis M.) dyrket uden brug af sprøjtemidler og kunstgødning.

Styrker immunforsvaret både indvortes og udvortes. Der er isoleret flere end 20 forskellige immun stimulerende polysakkerider fra Aloe Vera, blandt andre Acemannen. Polysakkeriderne påvirker immunsystemet både direkte og indirekte, så Aloe Vera stimulerer kroppens forsvarsceller, opbygger huden, styrker slimhinderne, stabilisere mastcellerne i tarmen og beskytter mod udefra kommende mikroorganismer. Aloe Vera bidrager således til et naturligt forsvar imod infektioner.

Normaliserer den naturlige fordøjelse og stabiliserer løs eller træg mave. Når maven ikke fungerer helt, som den plejer f.eks. ved at man oplever uregelmæssige afføringer, kan Aloe Vera hjælpe til med at normalisere fordøjelsessystemet. Studier viser, at daglig indtagelse af Aloe Vera regulerer den naturlige mave-tarmfunktion, forbedrer tarmens ydeevne, bidrager til en bedre protein fordøjelse, reducerer mængden af gærbakterier og hjælper til en regelmæssig afføring.

Medvirker til at beskytte slimhinderne i mave-tarmsystemet mod irritationer, som kan opstå f.eks. efter indtagelse af stærk, krydret eller sur mad, kaffe, nogle former for medicin mv.

Øger biotilgængeligheden af vitamin C, E og B12 i blodet. Indtagelse af Aloe Vera sammen med vitamin C, E og B12 giver en øget optagelighed af disse vitaminer. Dette ses ved, at der er en større mængde af vitaminerne i blodet i 24 timer efter indtagelsen, i forhold til hvis vitaminerne var taget sammen med vand Dette kan have store fordele i forbindelse med vitamin supplement, særligt hos ældre, som ofte har et lavt indhold af B12 vitamin i blodet. Vitamin C fremmer desuden optagelsen af jern og modvirker skørbug. Vitamin E er associeret med et styrket immunforsvar.

Aloe Vera bidrager til at vedligeholde kroppens epitellag (hud og slimhinder). Aloe Vera har anti-age egenskaber. Aloe Vera øger produktionen af kollagen, mindsker antallet af rynker og gør huden mere elastisk efter 3 måneders indtagelse. Det vurderes, at Aloe Vera kan modvirke og reparere cutaneous photoaging (ældning af huden pga. solens stråler).

Link til pligt tekst fra leverandøren.

Om Q Living

Vi brænder for at tilbyde dig de bedste sundhedsløsninger og produkter,  der virkelig kan booste din sundhed og livskvalitet. Og vi har de bedste priser på meget af det vi fører.

Q Living har base i økosamfundet Hallingelille på Midtsjælland.

Kontakt

Q Living Aps
Valsømaglevej 71
4100 Ringsted
CVR: 2991 6845
info@qliving.com

+45 7022 4888

Find vej >

Login  

melissa gerrard

Ring til Melissa

Hverdage: 10 - 12

Onsdag Lukket

70 22 48 88

Kontakt