QLIVING
Topprodukter
- til bundpris
Hurtig Levering
- normalt 1 -3 dage
Fri Fragt
- ved køb over 800 DKK
Topprodukter - til bundpris
Hurtig Levering - normalt 1 -3 dage
Fri Fragt - ved køb over 800 DKK
 x 

Der er intet i kurven. Se vores supertilbud for inspiration :)

qliving.com - bedste helseprodukter til lave priser

1410956802_qlivingandjordspydand60cmand500px.jpg

Earthing Jordspyd, 60 cm (med 12 meter ledning)

60 cm jordspyd i rustfrit stål. Anbefales kun til meget tør jord. Bruges til at etablere kontakt mellem et produktkabel og jorden.
220,00 kr
Description

Et 60 cm langt spyd i rustfrit stål, der stikkes i jorden, og bruges til at etablere den endelige kontakt mellem et produktkabel og jord. Med et jordspyd opnår man den bedst mulige kvalitet på sin jordforbindelse.

Under normale omstændigheder er et standard Earthing jordspyd på 30 cm fuldt tilstrækkeligt. Det ekstra lange jordspyd på 60 cm kan bruges hvis man har en meget sandet / stenet og tør jord, for at kompensere for en dårligere ledningsevne i denne type af jord.

Installation

Spyddet stikkes godt ned i jorden. Helst i tæt, kompakt jord og lidt væk fra huset, hvor jorden ofte er lidt fugtigere end under et tagudspring (= bedre kontakt). Under meget tørre sommerperioder kan man evt. også vande jorden. I forhold til de lange jordspyd der bruges til elektriske installationer taler vi dog i Earthing sammenhænge om meget små strømme af elektroner, hvorfor man normalt ikke skal være urolig for om jorden er god nok.

Kablet består af en plastovertrukket wire i rustfrit stål og er meget robust. Det gør at man ofte uden problem kan lede kablet ud i hjørnet af et vindue, og endda lukke vinduet uden at kablet beskadiges. Alternativt kan man bore et hul i en væg eller vindueskarm, for at lede kablet ud. Hullet skal i givet tilfælde være mindst Ø 11 mm for at muffen skal kunne komme igennem. Man kan også, på eget ansvar, nøjes med et Ø 3 mm hul, hvis man klipper kablet, fører det igennem, og derefter kobler de 2 dele sammen med en samlemuffe.

 

Om Q Living

Vi brænder for at tilbyde dig de bedste sundhedsløsninger og produkter,  der virkelig kan booste din sundhed og livskvalitet. Og vi har de bedste priser på meget af det vi fører.

Q Living har base i økosamfundet Hallingelille på Midtsjælland.

Kontakt

Q Living Aps
Valsømaglevej 71
4100 Ringsted
CVR: 2991 6845
info@qliving.com

+45 7022 4888

Find vej >

Login  

melissa gerrard

Ring til Melissa

Hverdage: 10 - 12

Onsdag Lukket

70 22 48 88

Kontakt