QLIVING
Topprodukter
- til bundpris
Hurtig Levering
- normalt 1 -3 dage
Fri Fragt
- ved køb over 800 DKK
Topprodukter - til bundpris
Hurtig Levering - normalt 1 -3 dage
Fri Fragt - ved køb over 800 DKK
 x 

Der er intet i kurven. Se vores supertilbud for inspiration :)

qliving.com - bedste helseprodukter til lave priser

1379318831_1308827826_Produktbilleder-500x500.-Earthing-bed-pad-jordforbindelse-mens-du-sover-1.png

Earthing Universal Lagen

Boost din jordforbindelse med et Earthing Universal Lagen! En billig og fleksibel løsning, der kan bruges både til en enkeltseng eller en dobbeltseng.
1.195,00 kr
Tilvalg eller fravalg af jordspyd:
Anbefalede tilvalg:
Description

Boost din jordforbindelse med et Earthing Universal lagen!

Dette er et populært lagen og en økonomisk løsning, hvor du får et produkt, der kan bruges fleksibelt.

Fordelen ved Earthing Universal Lagen er, at det både kan bruges i fuld længde i en enkeltseng eller lægges på tværs i en dobbeltseng, således at flere personer kan få glæde af Earthing-effekten.

Obs. hvis du bruger Earthing Universal Lagnet på tværs i en dobbeltseng vil det give en Earthing-effekt til de personer, der er i berøring med det. Når man Earth'er kan det være en fordel, at så meget som muligt af kroppen er jordforbundet.
Hvis du ønsker, at alle i en dobbeltseng skal have jordforbindelse på hele liggefladen, så kan du i stedet købe et faconsyet lagen med elastik i kanten, som fås i forskellige størrelser.

Earthing Universal Lagnet er lavet af naturfarvet bomuld, der er er ufarvet og ikke bleget.

Lagnets Earthing-effekt er sikret med mange smalle baner af indvævede sølvtråde, der er elektrisk ledende. Lagnerne er bløde og lækre at røre, og man mærker overhovedet ikke, at der er sølvtråde i dem.

Når din krop berører sølvtrådene får du Earthing-effekten, fordi sølvtrådene har forbindelse til produktkablet, der knappes på et hjørne af lagnet, og produktkablet har forbindelse til jordspyddet - eller andre former for jording -, som igen har forbindelse til jorden.

Med et Earthing Universal Lagen får du således jordforbindelse uden at røre jorden.
Dette er sundhedsfremmende, fordi kroppen tilføres masser af jordens frie elektroner samtidig med, at der sker en kraftig reduktion af den usunde elektriske spænding, der kan opbygges i kroppen via elektriske felter fra el-ledninger og el-apparater, der hvor man opholder sig.

 

 

Mere om lagenet

Lagnet er det originale Earthing-lagen fra Barefoot Connections i USA.

Lagnet måler 90 cm x 300 cm. De midterste 90 x 190 cm har indvævede sølvtråde, der sikrer Earthing-effekten. Lagnets ender består af 55 cm kunststof, som stoppes under madrassen for at holde lagnet glat.

Lagenet kan vaskes i maskine ved 40 C finvask med flydende vaskemiddel til kulørvask. Det er vigtigt ikke at bruge vaskemiddel med blegemiddler eller blødgørere eftersom de får sølvtrådene til at oksidere og miste ledningsevne. Vaskemiddel til hvidvask skal undgås, da det indeholder blegemiddler. Klorin skal også undgås.


Forsøg har vist, at lagnet bevarer sin Earthing-effekt efter mere end 100 gange vask.

 

Indhold i denne pakke

  • 1 stk Earthing Lagen, ca 0,9 x 3 m
  • 1 stk Earthing Produktkabel med 4,5 m lige ledning
  • 1 stk Earthing jordspyd, kan tilvælges for oven
  • 1 stk detaljeret vejledning
  • Fri fragt

 

Husk essentielt tilbehør!

For at et Earthing-lagen virker skal det jordforbindes.
Hvis det er muligt anbefaler vi at du tilvælger et såkaldt jordspyd til dette. Et jordspyd giver en optimal jordforbindelse, hvor risikoen for elektrisk støj i jordingen minimeres. Du kan føje et jordspyd til dit køb i toppen af dette vindue (under prisen).

Alternativt kan du fx koble produktet til et vand-/ gas- eller radiatorrør, som beskrevet underfanebladet Praktisk information. De forskellige typer af tilbehør til etablering af et jordpunkt (jordspyd, rørklemmer, krokodilleklemme, stikkontakt adapter) kan ses i kategorien Earthing tilbehør

Hvis du i forvejen har udstyr til jording kan du via et Earthing fordelerstykke (1 til 2 fordeler), koble flere Earthingprodukter på den samme jordforbindelse.

Mere information

Læs mere om Earthing under fanebladene i toppen af Earthing kategorien.

 

Om Q Living

Vi brænder for at tilbyde dig de bedste sundhedsløsninger og produkter,  der virkelig kan booste din sundhed og livskvalitet. Og vi har de bedste priser på meget af det vi fører.

Q Living har base i økosamfundet Hallingelille på Midtsjælland.

Kontakt

Q Living Aps
Valsømaglevej 71
4100 Ringsted
CVR: 2991 6845
info@qliving.com

+45 7022 4888

Find vej >

Login  

melissa gerrard

Ring til Melissa

Hverdage: 10 - 12

Onsdag Lukket

70 22 48 88

Kontakt