QLIVING
Topprodukter
- til bundpris
Hurtig Levering
- normalt 1 -3 dage
Fri Fragt
- ved køb over 800 DKK
Topprodukter - til bundpris
Hurtig Levering - normalt 1 -3 dage
Fri Fragt - ved køb over 800 DKK
 x 

Der er intet i kurven. Se vores supertilbud for inspiration :)

qliving.com - bedste helseprodukter til lave priser

7105-fiber-additiv-til-maling-af3-009-liter-yshield-1.jpg

Fiber additiv til maling, AF3 - 0,09 liter

Revne-dækkende additiv til brug sammen med Yshields maling. Nok til 5 liter maling.
145,00 kr
Description

Kulfiber-additiv for blanding med vores EMF afskærmende malinger. Alle Yshields malinger er formuleret uden revne-dækkende kulfibre, for at muliggøre at malingen kan påføres med malersprøjte. Hvis man, som de fleste, har tænkt sig at påføre malingen med malerrulle kan man med fordel tilsætte dette kulfiberadditiv.

Additivet indeholder lange, elektrisk ledende kulfibre, der fungerer som en armering af den malede overflade. Armeringen gør at den malede overflade forbliver sammenhængende, selv hvis der senere skulle opstå mindre revner i underlaget. Dette er vigtigt!

Fiberadditivet fylder samme funktion som den elektrisk ledende tape til maling (EB2), og prisen er den samme. Tape-løsningen (EB2) kan tolerere større revner, så vi anbefaler denne løsning hvis du har et ældre hus og forventer at der kan være større bevægelser i konstruktionen. I øvrige situationer anbefaler vi løsningen med AF3 kulfiber additiv.

Malede overflader skal jordforbindes og det er vigtigt at alle de malede overflader vedbliver med at være elektrisk forbundne, også selv om der senere opstår en revne mellem to flader. Hvis man fx maler et soveværelse, og ikke bruger AF3 fiberadditiv eller EB2 tape, så kan man ved revnedannelse risikere at det kun er den vægflade med jordingspladen på, der forbliver jordet. Derfor anbefaler vi altid at bruge fiberadditiv eller tape når man maler et værelse, med mindre man har meget stabile vægge uden risiko for revnedannelse i hjørner mm.

 

Bemærkninger:

  • Bruges til alle Yshields EMF afskærmende malinger
  • Indhold: 90 ml - nok til 5 liter maling
  • Hele bøtten blandes med 5 liter maling. Brug en elektrisk omrører i mindst 1 minut, for at sikre en homogen fordeling af fibre i malingen.


Se fanebladene herunder for flere oplysninger.

 

Om Q Living

Vi brænder for at tilbyde dig de bedste sundhedsløsninger og produkter,  der virkelig kan booste din sundhed og livskvalitet. Og vi har de bedste priser på meget af det vi fører.

Q Living har base i økosamfundet Hallingelille på Midtsjælland.

Kontakt

Q Living Aps
Valsømaglevej 71
4100 Ringsted
CVR: 2991 6845
info@qliving.com

+45 7022 4888

Find vej >

Login  

melissa gerrard

Ring til Melissa

Hverdage: 10 - 12

Onsdag Lukket

70 22 48 88

Kontakt