QLIVING
Topprodukter
- til bundpris
Hurtig Levering
- normalt 1 -3 dage
Fri Fragt
- ved køb over 800 DKK
Topprodukter - til bundpris
Hurtig Levering - normalt 1 -3 dage
Fri Fragt - ved køb over 800 DKK
 x 

Der er intet i kurven. Se vores supertilbud for inspiration :)

qliving.com - bedste helseprodukter til lave priser

1419064981_qlivingandprimalandpanacea-plus-double-dvd-setand1000x1000.jpg

Primal Panacea + dobbelt DVD

Primal Panacea af Thomas E. Levy dokumenterer, at Vitamin C kan helbrede mange livstruende sygdomme - også for dig! Inklusive en dobbelt DVD
Normal: 427,00 kr
Spar: -278,00 kr
149,00 kr
Description

Primal Panacea af Thomas E. Levy beretter om den overvældende dokumentation der er for, at tilstrækkelige mængder af Vitamin C kan helbrede mange livstruende sygdomme. Bogen er propfyldt med beviser, resurser og praktisk information om C-vitamin. Den vil spare dig for penge og forbedrer væsentligt dine chancer for et langt og sundt liv.

Vores forfædre nød godt af et kraftfuldt helbredelsesmiddel som løb igennem blodårene - C-vitamin. Dette stof - naturligt fremstillet i leveren, beskyttede dem mod en lang liste af helbredstrusler.

På grund af en genetisk fejl i metabolismen, producerer langt de fleste af os ikke længere dette universalmiddel og dette gør os i stigende grad modtagelige for kræft, hjertesygdomme, knogleskørhed, demens, sykkersyge og mange andre meget dyre og ofte dødelige sygdomme.

Tusindevis af videnskabelige undersøgelser viser at tilstrækkelige mængder af dete stof i blodet giver de samme beskyttende og helbredende egenskaber, som vores forfædre nød godt af i fortiden.

 

Der medfølger en dobbelt DVD (Værdi 129 DKK). 

DVD 1: Living Proof - beretningen om, hvordan en mand der var opgivet og dødsdømt af lægerne blev 100% helbredt med høje doser af C-vitamin. Han led af svineinfluenza, lungebetændelse og hårcelle-leukemi.

DVD 2: Foredrag med Thomas E. Levy.

Enheder i boks:1

Om Q Living

Vi brænder for at tilbyde dig de bedste sundhedsløsninger og produkter,  der virkelig kan booste din sundhed og livskvalitet. Og vi har de bedste priser på meget af det vi fører.

Q Living har base i økosamfundet Hallingelille på Midtsjælland.

Kontakt

Q Living Aps
Valsømaglevej 71
4100 Ringsted
CVR: 2991 6845
info@qliving.com

+45 7022 4888

Find vej >

Login  

melissa gerrard

Ring til Melissa

Hverdage: 10 - 12

Onsdag Lukket

70 22 48 88

Kontakt