QLIVING
Topprodukter
- til bundpris
Hurtig Levering
- normalt 1 -3 dage
Fri Fragt
- ved køb over 800 DKK
Topprodukter - til bundpris
Hurtig Levering - normalt 1 -3 dage
Fri Fragt - ved køb over 800 DKK
 x 

Der er intet i kurven. Se vores supertilbud for inspiration :)
3220-stikkontakt-adapter-saet-til-earthing-kabler-danmark-1.jpg 3220-stikkontakt-adapter-saet-til-earthing-kabler-danmark-2.jpg 3220-stikkontakt-adapter-saet-til-earthing-kabler-danmark-3.jpg 3220-stikkontakt-adapter-saet-til-earthing-kabler-danmark-4.jpg 3220-stikkontakt-adapter-saet-til-earthing-kabler-danmark-5.jpg
3220-stikkontakt-adapter-saet-til-earthing-kabler-danmark-1.jpg

Stikkontakt adapter sæt til Earthing kabler, Danmark

Adaptersæt for tilslutning af Earthingprodukter til danske stikkontakter med jord (Type K). Passer både flade og undersænkede stikkontakter.
Normal: 114,00 kr
Spar: -19,00 kr
95,00 kr
Description

Dette stikkontakt adapter sæt kan bruges, hvis man ønsker at jordforbinde et Earthing produkt til en dansk, jordet stikkontakt (Type K).

Adapteren har to udgange, hvor man kan tilslutte Earthing produktkabler. De to porte forbinder - via en Schuko adapter - videre til jordhullet (”det tredje hul”) i en jordet stikkontakt.

Det er muligt at tage Schuko adapteren af, og sætte den foreste del direkte i en stikkontakt, men så har man ingen jord i hullerne. Sørg derfor for ALTID at bruge de to dele samlet, som et sæt!

Adapteren kan også bruges sammen med et Jordingskabel (USB) til PC, bærbar og tablets, som en enkel løsning til at jordforbinde sin computer.

OBS: Denne adapter passer både den flade og den undersænkede type af jordede, danske stikkontakter (se billederne). Hvis man kun har flade stikkontakter anbefaler vi den enklere og billigere stikkontakt adapter her.

Vigtige bemærkninger:

  • Vi anbefaler normalt ikke at jordforbinde sine Earthing produkter via en jordet stikkontakt. Især ikke hvis produktet skal bruges under søvn, eller af en sensitiv person. Man kan være mindre kritisk hvis det handler om at jordforbinde fx en Earthing måtte, som man vil bruge ved sin computer. Begrundelsen for dette er beskrevet her, på vores Earthing.dk hjemmeside (åbner nyt vindue).

  • Vi anbefaler at tilkøbe en Stikkontakt tester, for at tjekke at jorden er installeret korrekt i den/de jordede stikkontakt man påtænker at bruge.

  • Stikkontakt adapteren har 2 udgangshuller med diameteren 4,7 mm.

  • Stikkontakt adapteren er lavet til 1. generations Earthing produkter fra Barefoot Connections (hvis du har du købt earthingprodukter fra Q Living i perioden 2010-2017 eller fra Barfodet i perioden 2012-2018, er det den 1 generations earthing udstyr fra Barefoot Connections).

  • Hvis man vil bruge stikkontakt adapteren til de nye Earthing Evolution (”2.0”) produkter, der sælges på www.earthing.dk, så får man brug for at tilkøbe denne adapterledning.

Om Q Living

Vi brænder for at tilbyde dig de bedste sundhedsløsninger og produkter,  der virkelig kan booste din sundhed og livskvalitet. Og vi har de bedste priser på meget af det vi fører.

Q Living har base i økosamfundet Hallingelille på Midtsjælland.

Kontakt

Q Living Aps
Valsømaglevej 71
4100 Ringsted
CVR: 2991 6845
info@qliving.com

+45 7022 4888

Find vej >

Login  

melissa gerrard

Ring til Melissa

Hverdage: 10 - 12

Onsdag Lukket

70 22 48 88

Kontakt